Yritys

"Pyrkimällä luomaan nykyaikaisia, käytännöllisiä ja teknillisesti perusteellisia alumiinisia moottoriveneitä, haluamme luovuttaa teille meidän vesirakkautta meidän tuotteiden välityksellä.

Contact us

info@volzhankaboats.ru (general question)
sav@volzhankaboats.ru (dealership questions)

Jokaisen moottoriveneen valmistukseen osallistuvat yli kolmekymmentä henkilöä: suunnittelijat, muotoilijat, insinöörit, leikkaajat, hitsaajat ja muut ammattilaiset. Jokainen heistä pitää veteen liittyvää harrastustoimintaa, esimerkiksi, sukelluskalastus, kalastus tai vesisukset. Meillä kaikki alkoi lapsuudessa. Pienenä poikana jokainen meistä, joka oli jo tietoisen Progress ja Kazanka –veneistä,haaveksi moottoriveneiden tekemisestä. Ensimmäiset mallit valmistettiin kuorista ja vaahtomuovista." Sen jälkeen alkoi japanilaisten ja amerikkalaisten moottoreiden kausi.

     

 

Tällainen moottorivene pystyi helposti ohittamaan Raketa-veneen sekä antamaan etumatkaa, kun vesiseikkailujen fanit upposivat veneen laituritankoihin asti.Uppoamattomuuden varmistamiseksi veneen pohja oli vaahdotettu kokonaan.Yksi ensimmäisiä käytössä olevia moottoreita oli Kazanka-veneeseen asennettu Yamaha-75. Yrityksemme oli perustettu vuonna 2004. Sen perustajansa tarmonsa ja vesitekniikkarakkauden ansiosta yritys on nopeasti siirtynyt huoltoyritysten joukosta tuottajien joukkoon ja aloittanut kuomujen ompelemista. Myöhemmin yritys alkoi ommella lumikelkkojen, vesiskoottereiden ja moottoreiden suojapeitteitä. Ihan kohta tuotantoprosessiin lisättiin myös trailerit moottoriveneiden kuljettamiseksi. Kerättyään osaamistamme moottoriveneiden korjauksessa, viimeistelyssä ja muuntamisessa, yritys on valmistanut sen ensimmäisen Volžankan vuonna 2009, luomalla uuden statuksensa – venäläisten veneiden valmistaja. Uusi vene on onnistunut, muuta halusimme lisää mukavuutta ja viehättävyyttä, enemmän sisätilaa. Näin esiin tuli Volžanka '51. Mutta elämä jatkuu ja me valmistamme uusimpia ja täydellisimpiä malleja. AlumiininenhitsattuBowRidermoottorivene.Testit osoitettiin ulkomuotojen ja lujitteiden erittäin hyviä lujuus- ja kulkuominaisuuksia. Pienen painonsa takia vene helposti tulee vesitasolle edes pienitehoisella moottorilla. Tänään tarjoamme teille venäläisiä alumiiniveneitä, sarjat 47, 49, 51, 54, 57 ja 61, sekä yhdistettyjä moottoriveneitä Absolut, joilla on alumiinipohja ja muovinen yläosa. Alumiiniset veneet kalastukselle - SarjaFish. SarjaClassic on suojuskansimuotoinen, tämä on jo tullut pienlaivanrakennuksen klassikoksi.

Alumiiniveneet – ei ole satunnainen valinta. Olemme aloittaneet jo kauan sitten kokeilla Neuvostoliiton aikaisten Progress-moottoriveneiden kanssa. hiljalleen ymmärsimme, että me itse haluamme valmistaa alumiiniveneitä ja –moottoriveneitä. Sellaisia moottoriveneitä, joita haluaisi hankkia itselle jokainen vesilomailija – juuri se oli meidän päämäärämme siihen aikaan. Yrityksemme ei ole aloittanut vuonna 2004 heti perustamiseltaan lähtien valmistamaan alumiiniveneitä ja moottoriveneitä.Olemme olleet muiden valmistajien alumiiniveneiden viimeistelijöinä ja muuntajina, mutta v. 2009 alkaen, kun aloitimme omaa tuotantoa, jokainen voi ostaa itselle «Volžanka» - moottoriveneen. Olemme panostaneettähän uuteen malliin meidän kokemuksemme, joka oli saatu aikaisemmin, toimiessamme muiden veneiden kanssa. Tähän työmme ei ollut rajoitu. Joka vuosi «Volžanka» -veneiden valikoima kasvaa, meillä löytyy vene jokaisen makuun: askeettisilta veneiltä huippumoottoriveneisiin kaikkine mukavuuksineen, joissa on ohjaustehostin, itsenäinen lämmitysjärjestelmä ja mattolattia. Elämä jatkuu, emme aiokaan tyydyttyä tuloksiin. Meillä on aina uudet suunnitelmat ja tavoitteet. Valmistamme sekä kokometallisia alumiinisia veneitä, että myös yhdistelmäveneitä (alumiinirunko ja muovinen avotila). Tulossa ovat uusia teknillisiä ratkaisuja, uusia veneitä ja uusia tuloksia. Me osoitamme omalla työpanoksella, että Venäjällä valmistettuja veneitä eivät anna periksi ulkomaalaisille veneille, ettei meidän asiakas koskaan sääli hankintaan.